Goedkope koffiemachine kopen? Dit is de beste!

Goedkope koffiemachine kopen

Goedkope koffiemachine kopen? Dan hebben wij de antwoorden voor je gevonden! Bekijk hieronder de beste goedkope koffiemachines van 2020.

Budget betekent niet slecht, of in ieder geval de beste budget koffiemachines die we hieronder hebben gekozen, zijn allemaal uitzonderlijk goed in wat ze doen. Ideaal als hoofdmachine voor koffie en andere dranken of als tweede voor op kantoor of elders.

Duizenden mensen gebruiken deze elke dag, inclusief ik, en je zult niet teleurgesteld zijn door de goedkope koffiemachine-opties te bekijken. Onthoud dat goedkope prijs niet per se goedkope kwaliteit hoeft te betekenen, als u weet naar welke koffiemachines u moet zoeken.

Laat ons helpen met onze top 15-lijst.

Top 15 goedkope koffiemachines

1. Nespresso Creatista Pro

  • Zeer snelle opwarmtijd; 3 seconden
  • Grote selectie van verschillende koffiesoorten om uit te kiezen (espresso, cappuccino, latte macchiato etc.)
  • Mogelijke instellingen: 3 instellingen voor koffievolume (van 25 tot 150 ml), 8 instellingen voor melktextuur / schuim (van 2 tot 30 mm) en 11 instellingen voor melktemperatuur (van 56 tot 76 ° C)

2. Nespresso Vertuo

  • Mis uw gratis 50 Nespresso Vertuo-koffiecapsules en 2 gratis maanden koffie-abonnement (1e en 6e) niet. Aanbieding loopt af op 20 oktober. Klik op de GRATIS GIFT-link hieronder om je cadeaus in te wisselen.
  • Altijd de beste resultaten: vers gezette, volle koffie met een royale crema, zelfs in een grote kop
  • Eenvoudige bediening met één druk op de knop voor het bereiden van vier kopmaten; elke machine bevat een welkomstpakket met 12 grote Nespresso VertuoLine-capsules met individuele aroma’s

3. Melitta Caffeo Solo

  • Laten we eerlijk zijn, goedkope koffiezetapparaten die in massa worden geproduceerd, hebben een beperkte houdbaarheid. Als bedrijven ze tegen zulke lage prijzen willen verkopen, moeten ze bezuinigen op materialen en functies, dus verwacht dat sommige van de goedkoopste modellen niet langer meegaan dan hun garantieperiode van één of twee jaar.
  • De Melitta Caffeo Solo is een goed apparaat voor in iedere keuken.
  • Met 20 cm is dit apparaat lekker smal en past dus overal!

Beste goedkope koffiemachine

Als u op zoek bent naar de beste goedkope koffiemachine op de markt, dan zijn deze koffiepadmachines echt fantastisch in de koffie die ze produceren, net als de Aeropress en Nanopresso. Dus als u een stap wilt maken van oploskoffie naar iets dat beter smakende dranken produceert, dan zijn deze goedkope koffiemachines wat u nodig heeft.

Wie zou een budget-koffiezetapparaat moeten kopen

Wil je elke keer een goede pot koffie, of wil je met één druk op de knop snel een cappuccino, latte of espresso zetten, maar wil je geen fortuin uitgeven? Dan is een goedkope koffiemachine wat je nodig hebt in je leven. Het maakt misschien geen koffie die kan wedijveren met die van Starbucks of Costa Coffee, maar het zal je ’s ochtends je oplossing geven en je de deur uit helpen om te werken.

Hieraan moet worden toegevoegd dat espressomachines tegenwoordig koffiepads kunnen nemen, dit zijn pakjes voorgemaakte gemalen koffie die je gewoon in de machine kunt doen. Hoewel dit enkele van de bovenstaande problemen vereenvoudigt, beperkt het de keuze aan koffie die je hebt en de controle over het zetproces.

Als je geen tijd hebt om je koffie vers te malen als je wakker wordt, zijn de pad- en capsulemachines een geweldig alternatief en bieden ze een enorme variëteit aan drankkeuzes. Ze zijn ook perfect voor als je vrienden hebt.

Heeft u een koffiepadmachine overwogen?

Een pod- of capsulesysteem kan het antwoord zijn als u op zoek bent naar iets eenvoudiger en sneller voor uw ochtendkoffie. Deze machines worden steeds populairder en bieden koffie van goede kwaliteit op de eenvoudigste en goedkoopste manier, waardoor ze ideaal zijn voor het drukke moderne huis.

Ze bieden ook een grote variëteit omdat je kunt kiezen uit een groot aantal verschillende drankcapsules, van cappuccino’s en lattes tot warme chocolademelk en thee. Deze machines hebben hun eigen assortiment capsules die speciaal voor dat specifieke systeem zijn gemaakt.

Hoe werken ze?

Elke capsule bevat een afgesloten hoeveelheid gemalen koffie die eenvoudig in de machine wordt gedaan, die op zijn beurt meestal een streepjescode op de capsule leest en vervolgens de drank produceert via een reeks voorgeprogrammeerde fasen. Alles is heel netjes, gemakkelijk en schoon.

Haal daarna de capsule na gebruik eenvoudig uit de automaat en gooi deze weg.

Automatische koffiemachines

Er zijn veel bekende producenten van dit type machine zoals Tassimo (Bosch), Dolce Gusto (Krups) en Senseo (Philips). Ze bieden allemaal een meer betaalbare optie dan het laatste type dat we zullen bekijken: automatische bonen-tot-kopmachines.

Hoe werken ze?

Automatische bean-to-cup-machines spreken voor zich, ze produceren rechtstreeks koffie van koffiebonen. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt dit allemaal verzorgd door de machine. Het enige dat u hoeft te doen, is de trechter bovenop de machine laden met de koffiebonen van uw keuze, de machine programmeren volgens uw persoonlijke voorkeuren en de machine doet de rest – van het malen van de bonen, het afmeten van de juiste hoeveelheid gemalen koffie, aanstampen het gronden, de drank extraheren met een professionele druk van 15 bar (of hoger), en indien nodig zelfs melk opschuimen.

In wezen krijg je het beste van twee werelden: het gemak van een capsulemachine EN de kwaliteit van een espressomachine, alles in één.

Wat is de keerzijde?

Het enige negatieve is het prijskaartje. High-end machines zoals de Jura S kunnen u aardig wat geld kosten, terwijl de populaire De’Longhi Prima Donna en Magnifica-modellen, hoewel nog steeds duur, aanzienlijk minder zullen kosten. De Krups Espresseria EA8080 biedt een geweldige prijs voor een vergelijkbare prijs als een eersteklas espressomachine.

U betaalt dus uw geld en maakt uw keuze, maar met zoveel aanbod is er echt iets voor elke smaak en elk budget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *